Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 10ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ Summer Camp 2023

Εϊναι απαραίτητη προϋπόθεση να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με τους όρους και την πολιτική συμμετοχής στο

10ο Καλλλιτενικό Summer Camp από τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

 

1.    Το summer camp των Μορφών Έκφρασης είναι καθαρά καλλιτεχνικό. Τα παιδιά θα ασχοληθούν αποκλειστικά με θεατρικό παιχνίδι, μουσική, εικαστικά και χορό. Αυτό το camp δεν έχει καμιά σχέση με αθλητικές δραστηριότητες ή απλή φύλαξη των παιδιών. Γι’ αυτό συνιστούμε στους γονείς για τη συμμετοχή των παιδιών τους να έχουν λάβει και τη δική τους συμφωνία. Εάν κάποιο παιδί δεν το ενδιαφέρει τα καλλιτεχνικά δε θα περάσει καλά, θα βαρεθεί και φυσικό είναι να δημιουργεί προβλήματα. Το πρώτιστο γι’ εμάς είναι να περνούν καλά τα παιδιά και να γίνουν πιο δημιουργικά και να μάθουν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται.
2.    Για παιδιά 5 ή ακόμα και 6 χρονών που τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά δε νιώθουν σίγουροι για την προσαρμογή τους στο Camp, καλό θα είναι την πρώτη ή ακόμα και τη δεύτερη ημέρα να παρακολουθήσουν δοκιμαστικά.
3.    Κάθε Παρασκευή καλό θα είναι εφόσον είναι δυνατό, οι γονείς να παρακολουθήσουν την παράσταση που θα δώσουν τα παιδιά τους ως αποτέλεσμα των εβδομαδιαίων δραστηριοτήτων τους.
4.    Τα παιδιά δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους κινητά, ηλεκτρονικά ή προσωπικά τους παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να μην απομονώνονται τα παιδιά, αλλά συλλογικά να συμμετέχουν στην κάθε δραστηριότητα του camp.
5.    Τα πούλμαν για τη μεταφορά των παιδιών θα λειτουργήσει εφόσoν σε κάθε πούλμαν θα συμμετέχουν 15 ή περισσότερα παιδιά. Η τιμή για τη συμμετοχή ορίζεται στα 50 € την εβδομάδα. Δεν θα περνάει το πούλμαν από πόρτα σε πόρτα, αλλά θα οριστούν εξ αρχής ορισμένα σημεία που θα διέρχεται το όχημα και θα πρέπει οι γονείς να τα πηγαίνουν στο καθορισμένο σημείο.
6.    Όσοι θα επιλέξουν το μενού που θα αποτελείται από δεκατιανό και μεσημεριανό, κοστίζει 40 € την εβδομάδα.
7.    Όσοι γονείς θα χρειαστούν παράταση πέραν της ώρας καθημερινής λήξης του camp (στις 16:00), θα πρέπει να ξέρουν ότι στο δίωρo από 16:00 έως 18:00 θα είναι αποκλειστικά φύλαξη με ένα ή δύο άτομα από το προσωπικό μας. Η φύλαξη αυτή θα στοιχίσει 30 € την εβδομάδα για κάθε παιδί.
8.    Έχετε τη δυνατότητα ο κάθε γονιός να φέρνει το παιδί του από τις 7:45 έως τις 8:45. Στις 9:00  αρχίζει το πρόγραμμα και θα τελειώνει ακριβώς στις 16:00. Μπορούν επίσης οι γονείς, εάν θέλουν, να παίρνουν το παιδί τους νωρίτερα, αλλά από τις 14:00 και μετά, και θα πρέπει να το δηλώσουν, εκτός αν υπάρξει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θα πρέπει να δηλώνεται.
9.    Εάν πρέπει κάποιο παιδί να κάνει μία ή δύο μέρες δοκιμαστικό, το κόστος ανέρχεται στα 20 € την ημέρα και αν συνεχίσει, το ποσό θα αφαιρείται από το συνολικό ποσό της εβδομάδας.
10.    Τα χρήματα θα πρέπει να προκαταβάλλονται πριν την έναρξη της εβδομάδας. Τα χρήματα που δόθηκαν δεν επιστρέφονται ό,τι κι αν συμβεί.
11.    Εάν κάποιο παιδί συμμετέχει μερικές ημέρες σε μια εβδομάδα και δεν συμπληρώνει το πενθήμερο δεν δύναται να συμπληρώνει τις ημέρες που έχασε στην επόμενη εβδομάδα.
12.    Εάν κάποιο παιδί παρά το γεγονός ότι ο γονιός έχει πληρώσει την εβδομάδα, λόγω ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει καμιά ημέρα της εβδομάδας, τότε και μόνον τότε τα χρήματα επιστρέφονται ή θα παρακολουθήσει την επόμενη ή μια από τις επόμενες εβδομάδες.
13.    Καλό είναι όσοι γονείς δεν μας γνωρίζουν, λίγο πριν την έναρξη του camp, να μας συναντήσουν με το/τα παιδιά τους και για να μας γνωρίσουν, αλλά και να συζητήσουμε μαζί τους.
14.    Ο χώρος του Βοτανικού κήπου Διομήδους είναι ένας εκπληκτικά όμορφος χώρος, παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και παρέχει σκιερά μέρη, κλειστό ευρύχωρο χώρο καθώς και τουαλέτες αποκλειστικά για το camp.
15.    Οι χώροι στους οποίους θα λειτουργήσει το camp, καθώς και οι τουαλέτες καθαρίζονται με επιμέλεια πολλές φορές την ημέρα.
16.    Κανένα παιδί δεν μπορεί να κυκλοφορεί ακόμα και στις τουαλέτες ασυνόδευτο.
17.    Φροντίζουμε με επιμέλεια την υγιεινή των παιδιών και δεν επιτρέπουμε να λάβουν τα γεύματά τους χωρίς να πλένουν τα χέρια τους.
18.   Τις ώρες διεξαγωγής του Camp δεν επιτρέπεται στα παιδιά η επίσκεψη στο κυλικείο και η αγορά προϊόντων από αυτό.


 2467,    27  Μαρ  2023 ,   Μορφές Έκφρασης

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.