Πληροφορίες

SUMMER CAMP 2024 - 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης (4,5-16 ετών)

SUMMER CAMP 2024
Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους

«Η ομορφιά μιας απλής ζωής»


11ο Καλλιτεχνικό Summer Camp από τις Μορφές Έκφρασης (4,5 -16 ετών) του Θωμά Κινδύνη
11 χρόνια σταθερά, γεμάτα χαμόγελα, πολιτισμό, παιχνίδι και φύση!

Υπεύθυνη καλλιτεχνικού προγράμματος:

Άννα Σεβαστή Τζίμα

 

                              morfesekfrasisartsummercamp2114 morfesekfrasisartsummercamp214
Στην αγκαλιά της Φύσης η Τέχνη και το παιχνίδι μοιράζουν χαμόγελα και ξεγνοιασιά!

Το πιο χαρούμενο και δημιουργικό summer camp για παιδιά από 4,5 ετών και εφήβους!  Kάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινάνε φέτος με δημιουργία, με νέες φιλίες και χαρά μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη. Το πρόγραμμα που είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά της κάθε ηλικιακής ομάδα (Νήπια – πρώτες τάξεις του Δημοτικού – μεγάλες τάξεις του Δημοτικού – Γυμνάσιο) ενθαρρύνει τα παιδιά να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και τα να αναπτύξουν τα προσωπικά τους ταλέντα!

Φέτος, τα παιδιά από 7 ετών και πάνω θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο γενικό πρόγραμμα του Summer Camp και τρία πιο εξειδικευμένα καλλιτεχνικά προγράμματα: Θεατρικό, Μουσικό και Ζωγραφικής & Εικαστικών. Όσα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα έναν από τους τρεις αυτούς καλλιτεχνικούς τομείς θα μπορούν να απασχοληθούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια με το είδος της τέχνης που αγαπούν, να εξασκηθούν και να μάθουν παίζοντας τα μυστικά του καλλιτέχνη!

Όσο για τους εφήβους (12-16 ετών) μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο καθιερωμένα πλέον θερινά Masterclasses:

Θερινό Masterclass Θεάτρου & Θερινό Masterclass Κινηματογράφου.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002
(Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00)

 
c1 c2
 
Η βασική μας φιλοσοφία
 
Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες & τη Φύση είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!
 
Η επιλογή του χώρου
 
Το 11ο Καλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp, θα φιλοξενηθεί για μια ακόμα χρονιά στον υπέροχο Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι. Ο χώρος αυτός επιλέχτηκε για την απίστευτη αισθητική του φυσικού του περιβάλλοντος και φυσικά για τον άπλετο χώρο που δίνει στα παιδιά για παιχνίδι και κίνηση.
Πάντα φροντίζουμε οι χώροι, που φιλοξενούνται οι δράσεις μας, να έχουν υψηλή αισθητική καθώς πιστεύουμε ότι από μόνη της είναι ένας παράγοντας που βοηθάει πολύ θετικά τα παιδιά. 

Η Φύση μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της

Ο πανέμορφος Βοτανικός κήπος Διομήδους μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά του αλλά και την ευκαιρία να βιώσουμε τη ζωή μέσα στη Φύση.
Τα οφέλη για το παιδί είναι τεράστια καθώς του χαρίζει χώρο και αισθήσεις που το βοηθούν στην ευρύτερη του ανάπτυξη. Οι τέχνες αναπτύσσουν την προσωπική του έκφραση, τη Φαντασία του και την πίστη στις ικανότητές του.  Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!

 
kipos kipos2 kipos6
 
 

Τρόπος λειτουργίας του καλλιτεχνικού camp

Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 7:30 π.μ. και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:45 π.μ. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνεται στη 1:00 μ.μ. Στη συνέχεια τα παιδιά τρώνε. Μετά τη 1:00 μ.μ. οι γονείς που το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδιά ανά μια ώρα. Όσα παιδιά παραμένουν, ακολουθούν το πρόγραμμα της Ελεύθερης Έκφρασης (ελεύθερο παιχνίδι, οργανωμένα παιχνίδια από τους εμψυχωτές, ανάγνωση βιβλίων και παραμυθιών, ελεύθερη ζωγραφική, παιχνίδια ανακάλυψης κ.α.). Οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά το αργότερο στις 4:00 μ.μ.
Για όσους γονείς δεν μπορούν, υπάρχει δυνατότητα φύλαξης των παιδιών από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. όπου μπορούν να έρχονται να τα παίρνουν την ώρα που τους βολεύει.
Τα παιδιά που θα έρχονται με Πούλμαν αναχωρούν στις 3:45 μ.μ. από το camp


 Ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα
    
7:30–8:45 Προσέλευση

9:00–9:30: Παιχνίδια Καλημέρας! (Παιχνίδια ενδυνάμωσης της ομάδας, γνωριμία και επαφή)

9:30 – 10:15 Θεατρικά παιχνίδια

10:15 – 10:30 Δεκατιανό

10:30 –11:30 Μουσικά παιχνίδια – Τραγούδι και ορχήστρα

11:30 – 12:00 Χορός και Κίνηση

12:00 – 13:00 Εικαστικά – κατασκευές

13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα

14:00 -16:00 Ευ ζην! Ελεύθερη Έκφραση – ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση, επιτραπέζια, ελεύθερο παιχνίδι

16:00 – 18:00 Φύλαξη

  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

Γενικό πρόγραμμα (Παιχνίδι με τις τέχνες)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα παιδιά θα συμμετέχουν σε μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων και θα απολαύσουν τη χαρά του να δημιουργείς, να εκφράζεσαι, να ονειρεύεσαι και να ανακαλύπτεις με άλλα παιδιά της ηλικίας σου ιστορίες, μύθους, αλλά και περιπέτεις της Ζωής, του Ανθρώπου και της Φύσης μέσα από το Θέατρο, τη Μουσική, το Τραγούδι, τη Γλυπτική, τη Ζωγραφική, τον Χορό και την Κίνηση. Και όλα αυτά σ’ ένα πολύ φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον που ενισχύει τις έννοιες της φιλίας, της προσωπικής σκέψης και της αυτοβουλίας.

Η φετινή μας θεματική «Η ομορφιά μιας απλής ζωής», εστιάζει σε έννοιες όπως η ειρήνη, η αρμονική συνύπαρξη, η επικοινωνία, η ζωή στη Φύση και κυρίως στον ρόλο της απλότητας ως πρωταγωνίστριας στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και το ευ ζην. Μέσα από το πρόγραμμα και τις δράσεις μας, τα παιδιά θα ανακαλύψουν πώς η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει μια απλή και ήρεμη κατάσταση στο περιβάλλον, δίνοντας τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σχέσεις και ευχάριστα συναισθήματα στον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Νέες δυνατότητες και επιλογές για τα παιδιά!

Φέτος, έχοντας παρατηρήσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την ιδιαίτερη κλίση κάποιων παιδιών προς κάποια τέχνη, αλλά και την ανάγκη κάποιων παιδιών για περισσότερο παιχνίδι, βελτιώνουμε το πρόγραμμα μας, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος που θα ακολουθήσει το παιδί.

Έτσι, το φετινό μας καλλιτεχνικό summercampθα περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα:

Παιχνίδι με τις Τέχνες (όλες οι ηλικίες)

Θεατρικές περιπέτειες (7-16 ετών)

Ζωγραφική και εικαστικές τέχνες (7-16 ετών)

Μουσική και τραγούδι (7 – 16 ετών)

2ο Masterclass Κινηματογράφου (12- 15 ετών)
(17 –28 Ιουνίου 2024)

4ο MasterClass Θεάτρου (12-17 ετών)
(17 Ιουνίου – 5 Ιουλίου 2024)

Οι γονείς με την εγγραφή τους, δηλώνουν, το πρόγραμμα που θέλουν να παρακολουθήσει το παιδί τους, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του αλλά και το τρόπο που θέλει να συμμετέχει.

Στόχος μας είναι να χαρίσουμε στα παιδιά το πιο πολύτιμο δώρο, την ανεμελιά και τη χαρά που ταιριάζει σ’ ένα παιδί!

Για γονείς που δουλεύουν ως αργά υπάρχει και η δυνατότητα να παραμείνουν τα παιδιά έως τις 6:00 μ.μ.


Τετάρτη – μια διαφορετική μέρα!

Κάθε Τετάρτη είναι μια μέρα έκπληξη! Το πρόγραμμά μας αλλάζει, βόλτα στον κήπο, ομαδικά παιχνίδια θησαυρού, μαγειρική, περίπατος στους ανθώνες αλλά και διάφορες εκπλήξεις γιατα παιδιά.

Παρασκευή – ημέρα γιορτής

Κάθε Παρασκευή και μια γιορτή – Για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Παιχνίδια με τις Τέχνες» με αφορμή την θεματική της εβδομάδας, οργανώνεται μια γιορτή παιχνιδιών μεταξύ των ομάδων. Για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στα εξειδικευμένα τμήματα γίνεται παρουσίαση του έργου τους στα υπόλοιπα παιδιά αλλά και σε όσους γονείς επιθυμούν να παραβρεθούν. Οι παραστάσεις της Παρασκευής θα γίνονται στις 14:30.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

1η εβδομάδα
Συν- εγώ και οι άλλοι

Συν- υπάρχω. Συν- δημιουργώ. Συμμετέχω. Εγώ και οι άλλοι στο δάσος. Πως η συνύπαρξη μπορεί να γίνει ένα υπέροχο παιχνίδι; Πως η ζωή μας μπορεί να γίνει πιο όμορφη;

2η εβδομάδα
Η Φύση μας καλεί!

Η Φύση, το μεγάλο μας σπίτι, μας καλεί να ζήσουμε αρμονικά μαζί της, να την αγκαλιάσουμε και να την κάνουμε μέρος της ζωής μας! Πως η διατροφή μας επηρεάζεται από τη Φύση;

3η εβδομάδα
Η συνταγή της ειρήνης!

Πως μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους άλλους; Υπάρχει τρόπος; Η συνταγή της ειρήνης, είναι απλή, αλλά θέλει ένα μαγικό συστατικό!

4η εβδομάδα
Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα!

Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, και από τη Δύση μέχρι την Ανατολή, τα συναισθήματα γεμίζουν τα χρώματα του ουρανού με ήλιους και βροχές αστραπές και ουράνια τόξα!

5η εβδομάδα
Παραδοσιακά Παραμύθια!

Το κουκί και το ρεβύθι, φτιάχνουν ένα παραμύθι! Παραμύθια για γενναίες καρδιές που αντλούν τη δύναμη τους από την ακεραιότητα και τη δύναμη όσων πιστεύουν!

6η εβδομάδα
Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι..

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον απίστευτο κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών μύθων και να γνωρίσουμε ήρωες αλλά και ιστορίες που θα μας κάνουν πιο σοφούς!

7η εβδομάδα
Οι λαοί του κόσμου!

Υπάρχουν στη γη πανέμορφοι τόποι και ξεχωριστοί άνθρωποι με διαφορετικά χρώματα, διαφορετικά ρούχα, διαφορετικά σπίτια, διαφορετικά παραμύθια και τραγούδια!

8η εβδομάδα
Φαντασία...

Ελάτε να γνωρίσουμε μια πολύ καλή μας φίλη, μοιάζει με Νεράιδα, μοιάζει με το σύννεφο... Η Φαντασία είναι πάντα εκεί, να μας βοηθήσει να λύσουμε κάθε μας πρόβλημα!

9η εβδομάδα
Ο μυστικός χάρτης της ευτυχίας..

Αν θέλεις να χαμογελάς περισσότερο από τους άλλους, αν θέλεις να έχεις φτερά στην καρδιά σου, έλα να ανακαλύψουμε μαζί τον μυστικό χάρτη της ευτυχίας!

 

Για τα εξειδικευμένα τμήματα:

Θεατρικές περιπέτειες (7-16 ετών) - Ζωγραφική και εικαστικές τέχνες (7-16 ετών) - Μουσική και τραγούδι (7 – 16 ετών)

Το ωρολόγια πρόγραμμα παραμένει το ίδιο, η διαφοροποίηση είναι στα εργαστήρια που εστιάζουν περισσότερο σε κάθε μια από τις παραπάνω τέχνες.

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν από 1 έως και 9 εβδομάδες.

 

Για τα MasterClasses:

2ο MasterClass Κινηματογράφου (12-15 ετών)

Είναι διάρκειας 2 εβδομάδων, οι έφηβοι πειραματίζονται με τα στάδια της κινηματογραφικής δημιουργίας και δημιουργούν μια ταινία .

Εγγραφές εδώ

4ο MasterClass Θεάτρου (12 -17 ετών)

Είναι διάρκειας 3 εβδομάδων, οι έφηβοι ανεβάζουν μια ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση.

Εγγραφές εδώ

Ισχύουν το γενικό ωρολόγιο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο siteμας www.morfesekfrasis.grή τηλεφωνικά.


1 camp6

 
Εκπαιδευτικό προσωπικό
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και Εικαστικούς.
Στο χώρο θα βρίσκεται νοσηλεύτρια για περίπτωση έκτακτης ανάγκης με γνώση πρώτων βοηθειών.


Σε περίπτωση Καύσωνα 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θερμοκρασία μέσα στον κήπο είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που υπάρχει εκτός του κήπου. Τα παιδιά βρίσκονται σε σκιερά μέρη και ειδικότερα σε περίπτωση καύσωνα φροντίζουμε να πίνουν συχνά νερό, ενώ οργανώνουμε και παιχνίδια με μπουγέλα ώστε τα παιδιά να παραμένουν πάντα δροσερά!
 
Σε περίπτωση βροχής
Σε περίπτωση βροχής, τα παιδιά θα μεταφερθούν σε δύο σκεπαστούς χώρους.
 
Ρούχα - παπούτσια - εξοπλισμός:
Τα παιδιά θα πρέπει να ντύνονται με απλά και άνετα ρούχα που να μην τα δυσκολεύουν στην κίνηση! Τα κορίτσια εάν φοράνε φούστες ή φουστάνι θα πρέπει να φοράνε σορτσάκι ή κοντό κολάν από μέσα. Επίσης υπάρχει περίπτωση τα παιδιά να λερωθούν στο μάθημα ζωγραφικής ή στα εικαστικά οπότε εάν θέλετε να τους έχετε μια ποδιά ή ένα παλιό μπλουζάκι μακρύ για να φοράνε όταν χρησιμοποιούμε χρώματα. 
Το ιδανικό είναι τα παιδιά να φοράνε ελαφριά αθλητικά παπούτσια και θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντικουνουπικό.
 
Τι πρέπει να έχουν τα παιδιά μαζί τους:
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους μια τσαντούλα που θα έχει μέσα:
Παγουρίνο, μια αλλαξιά ρούχα, το δεκατιανό τους και το μεσημεριανό τους, μια παλιά μπλούζα για τα εικαστικά, αντικουνουπικό και προσωπικό αντισηπτικό.
Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους: κινητά ,tablet, ηλεκτρονικά παιχνίδια!
 
1 IMG 20190705 144725
 
Φαγητό:
Τα παιδιά τρώνε στις 10:15 το δεκατιανό τους και στις 13:00 το μεσημεριανό τους.
Μπορούν να φέρνουν μαζί τους σε κατάλληλο θερμοστατικό τσαντάκι το δεκατιανό τους και κατά προτίμηση ένα κρύο γεύμα για το μεσημεριανό, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης, τα φαγητά τους φυλάσσονται σε ψυγείο. Τα ταπεράκια τους πρέπει να έχουν το όνομα τους επάνω.
Εάν επιθυμείτε τα παιδιά να τρώνε το Μenu του Κήπου, θα πρέπει να το δηλώσετε εξαρχής με την εγγραφή σας.
 
Επικοινωνία:
Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε να επικοινωνήστε με το παιδί σας όσο είναι στο camp, θα έχετε τα κινητά τηλέφωνα των συντονιστών, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε.
Τα τηλέφωνα είναι:
6944659865
 
texnes
 

Ημερομηνίες – ωράριο:
1η εβδομάδα: 17 - 21 Ιουνίου
2η εβδομάδα: 24 - 28 Iουνίου
3η εβδομάδα:  1 - 5 Ιουλίου
4η εβδομάδα:  8 - 12 Ιουλίου
5η εβδομάδα: 15 - 19 Ιουλίου
6η εβδομάδα: 22 - 26 Ιουλίου
7η εβδομάδα: 29 Ιουλίου - 2 Αυγούστου
8η εβδομάδα: 26 - 30 Αυγούστου
9η εβδομάδα:  2 - 6 Σεπτεμβρίου

Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 π.μ – 4:00 μ.μ.
Φύλαξη 4:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής :

Προσφορά EARLY BIRDS για εγγραφές έως 25/05

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ:
Για 1 ή 2 εβδομάδες: 110€ / εβδομάδα
Για 3 εβδομάδες και πάνω:100€ / εβδομάδα
ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ
Για 1 ή 2 εβδομάδες: 100€ για κάθε παιδί / εβδομάδα
Για 3 εβδομάδες και πάνω: 95€ για κάθε παιδί / εβδομάδα
ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
Για 1 ή 2 εβδομάδες: 100€ το 1ο παιδί , 95€ το 2ο παιδί και 60€ το 3ο παιδί / εβδομάδα
Για 3 εβδομάδες και πάνω: 90€ το 1ο παιδί , 90€ το 2ο παιδί και 60€ το 3ο παιδί / εβδομάδα

 

Για εγγραφές μετά τις 25/05

*Για 1 παιδί:
- 1 ή 2 εβδομάδες: 120€ / εβδομάδα
- 3 εβδομάδες και πάνω: 110€ / εβδομάδα για κάθε παιδί

 
*Για 2 αδέλφια:
- 1 ή 2 εβδομάδες: 120€ για το πρώτο παιδί και 100€ για το δεύτερο παιδί για κάθε εβδομάδα
- 3 εβδομάδες και πάνω: 110€ / εβδομάδα για το πρώτο παιδί και 95€ / εβδομάδα για το δεύτερο παιδί


*Για 3 αδέλφια:

- 1 ή 2 εβδομάδε: 120€ / εβδομάδα για το πρώτο παιδί, 100€ / εβδομάδα για το δεύτερο παιδί και 60€ / εβδομάδα για το τρίτο παιδί
- 3 εβδομάδες και άνω: 110€ /εβδομάδα για το πρώτο παιδί, 100€ / εβδομάδα για το δεύτερο παιδί και 60€ / εβδομάδα για το τρίτο παιδί


Φύλαξη 4:00 – 6:00 μ.μ.
Για τους γονείς που αργούν να σχολάσουν από τη δουλειά τους, υπάρχει ως έξτρα παροχή η δυνατότητα φύλαξης τα παιδιά παραμένουν στο χώρο υπό την επίβλεψή μας.

Κόστος:

Για ένα παιδί: 40€ /εβδομάδα.

Για δύο αδέρφια: 35€ / εβδομάδα για το κάθε παιδί.

 

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002

(Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00)


 

Εγγραφές:

Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002
(Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00)

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 1- 9 εβδομάδες κατ’ επιλογή

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού:

  • Να γίνετε έκτακτο μέλος του συλλόγου (συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση)
  • Να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
  • Να κατατεθεί το ποσό για τη συμμετοχή του παιδιού.
  • Να έχετε βεβαίωση παιδιάτρου που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα και να μας ενημερώνει για την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας. 
  • Να έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με την πολιτική και τους όρους συμμετοχής

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

 eggrafes camp 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η πληρωμή για τη συμμετοχή των παιδιών στο SUMMER CAMP γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών και η εγγραφή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή τουλάχιστον μία (1) μέρα πριν την έναρξη της κάθε εβδομάδας.

 

Οι εγγραφές για την 1η εβδομάδα του Summer Camp (17 - 21 Ιουνίου) ολοκληρώνονται την Πέμπτη 13 Ιουνίου.
Για κάθε επόμενη εβδομάδα, οι εγγραφές ολοκληρώνονται κάθε Πέμπτη στις 17:00

 

Λογαριασμός Τραπέζης:

Alphabank

Δικαιούχος: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

IBANGR21 0140 56605660 0200 2000 021

BIC: GRBAGRAA

Στην αιτιολογία γράφετε: ΔΩΡΕΑ και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Επίθετο & Όνομα)

Τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα επιβαρύνουν εσάς

(μη ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο ποσό)

 21girlsmp

 

Xορηγοί:

babydermsunscreen-logo           vitafix-logo

 

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.