e-banner

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

SUMMER CAMP 2023 - 10 καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης (5-16 ετών)

SUMMER CAMP 2023
10ο Καλλιτεχνικό Summer Camp από τις Μορφές Έκφρασης (5-16 ετών) του Θωμά Κινδύνη
10 χρόνια σταθερά, γεμάτα χαμόγελα, πολιτισμό, παιχνίδι και φύση!

morfesekfrasisartsummercamp2114 morfesekfrasisartsummercamp214
Στην αγκαλιά της Φύσης η Τέχνη και το παιχνίδι μοιράζουν χαμόγελα και ξεγνοιασιά!

Το πιο χαρούμενο και δημιουργικό summer camp για παιδιά από 5 ετών και  εφήβους!  Kάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση. Οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών ξεκινάνε φέτος με δημιουργία, με νέες φιλίες και χαρά μέσα σ’ ένα πανέμορφο δάσος πολύ κοντά στην πόλη. Το πρόγραμμα που είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά της κάθε ηλικιακής ομάδα (Νήπια – πρώτες τάξεις του Δημοτικού – μεγάλες τάξεις του Δημοτικού – Γυμνάσιο) ενθαρρύνει τα παιδιά να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και τα να αναπτύξουν τα προσωπικά τους ταλέντα!

Επίσης φέτος οι έφηβοι μπορούν να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό μας summer camp ή μπορούν να επιλέξουν, εάν το επιθυμούν,  να συμμετέχουν, σε ειδικά τμήματα Θεάτρου, Μουσικής, Κνηματογράφου. (Master Class Θεάτρου, Master Class Μουσικής, Κινηματογραφικό εργαστήρι).

Περισσότερες πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002

 
c1 c2
 
Η βασική μας φιλοσοφία
 
Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες & τη Φύση είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!
 
Η επιλογή του χώρου
 
Το 10ο Καλοκαιρινό Καλλιτεχνικό Camp, θα φιλοξενηθεί για μια ακόμα χρονιά στον υπέροχο Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι. Ο χώρος αυτός επιλέχτηκε για την απίστευτη αισθητική του φυσικού του περιβάλλοντος και φυσικά για τον άπλετο χώρο που δίνει στα παιδιά για παιχνίδι και κίνηση.
Πάντα φροντίζουμε οι χώροι, που φιλοξενούνται οι δράσεις μας, να έχουν υψηλή αισθητική καθώς πιστεύουμε ότι από μόνη της είναι ένας παράγοντας που βοηθάει πολύ θετικά τα παιδιά. 

Η Φύση μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της

Ο πανέμορφος Βοτανικός κήπος Διομήδους μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά του αλλά και την ευκαιρία να βιώσουμε τη ζωή μέσα στη Φύση.
Τα οφέλη για το παιδί είναι τεράστια καθώς του χαρίζει χώρο και αισθήσεις που το βοηθούν στην ευρύτερη του ανάπτυξη. Οι τέχνες αναπτύσσουν την προσωπική του έκφραση, τη Φαντασία του και την πίστη στις ικανότητές του.  Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!

 
kipos kipos2 kipos6
 
 

Τρόπος λειτουργίας του καλλιτεχνικού camp

Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 7:45 π.μ. και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:45 π.μ. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνεται στη 1:00 μ.μ. Στη συνέχεια τα παιδιά τρώνε, είτε δικό τους φαγητό ή από το μενού, Μετά τις 2:00 μ.μ. οι γονείς που το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδά ανά μια ώρα. Όσα παιδιά παραμένουν μετά τη 2:00 μ.μ. ακολουθούν το πρόγραμμα της Ελεύθερης Έκφρασης (ελεύθερο παιχνίδι, οργανωμένα παιχνίδια από τους εμψυχωτές, ανάγνωση βιβλίων και παραμυθιών, ελεύθερη ζωγραφική , παιχνίδια ανακάλυψης κ.α.). Οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά το αργότερο στις 4:00 μ.μ.
Για όσους γονείς δεν μπορούν υπάρχει δυνατότητα φύλαξης των παιδιών από τις 4:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. όπου μπορούν να έρχονται να τα παίρνουν την ώρα που τους βολεύει.
Τα παιδιά που θα έρχονται με Πούλμαν αναχωρούν στις 3:45 μ.μ. από το camp


 Ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα
 
09:00 – 09:30 Παιχνίδια καλημέρας
09:30 – 10:15 1ο εργαστήριο (πχ: θεατρικό παιχνίδι)  
10:15 – 10:30 Δεκατιανό
10:30 – 11:30 2ο εργαστήριο (πχ: Τραγούδι και ορχήστρα)
11:30 – 12:00 3ο εργαστήριο (πχ: Χορός)
12:00 – 13:00 4ο εργαστήριο (πχ: Εικαστικά – κατασκευές)
13:00  Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος
13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα
14:00 -16:00  Ελεύθερη Έκφραση ( ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση, επιτραπέζια, ελεύθερο παιχνίδι, παιχνίδια escape room στη φύση κ.α.)
16:00 – 18:00 Φύλαξη (έξτρα παροχή)
 

Πρόγραμμα ανά εβδομάδα:

  1η Εβδομάδα: Το δάσος είναι...
Μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη  ανακαλύπτουμε τον ρόλο του δάσους στη ζωή μας, τα ζώα και τα φυτά που συνυπάρχουν σε αυτό, τα δώρα που μας χαρίζει και την έμπνευση για έναν κόσμο πιο κοντά στο οικοσύστημα. Παραμύθια – Μύθοι – Τραγούδια και ποιήματα γίνονται συνοδοιπόροι στην ανακάλυψη μας.
  2η Εβδομάδα: Το ταξίδι του ποταμού...
Το ποτάμι μας προσκαλεί σ’ ένα μακρύ ταξίδι και μας αποκαλύπτει πόλεις, ανθρώπους, τρόπους ζωής και κατασκευές που παράγουν ενέργεια. Μύθοι και Τραγούδια – πλάσματα της Φύσης και της Φαντασίας.
  3η Εβδομάδα: Ένα ατελείωτο σύμπαν...
Αστέρια και πλανήτες, εξωγήινοι και διαστημικά ταξίδια, όνειρα και στόχοι των ανθρώπων για τον κόσμο που βρίσκεται εκεί ψηλά στο ατέλειωτο σύμπαν… Η δημιουργία του κόσμου μέσα από μύθους και Τιτάνες!
  4η Εβδομάδα: Η ζωή του βυθού...
Ο κόσμος του βυθού… πλούσιος σε χρώματα και σχήματα μας χαρίζει μια ατέλειωτη ποικιλία πλασμάτων και περιπετειών που εξάπτουν τον νου! Ιστορίες για πειρατές και ψαράδες, γοργόνες μας ευαισθητοποιούν και μας κάνουν ενεργούς υποστηρικτές του θαλάσσιου κόσμου!
  5η Εβδομάδα: Τα ξωτικά του δάσους!
Νεράιδες και Νύμφες, Αρχαίοι Θεοί και μυθικοί Γίγαντες, νάνοι και μικρά ξωτικά , το δάσος είναι γεμάτο παραμύθια και ιστορίες από τα παλιά!
6η Εβδομάδα: Ο κόσμος ανάποδα...
Και αν ο κόσμος δεν ήταν έτσι όπως είναι πώς θα ήταν; Ελάτε να φτιάξουμε τον δικό μας κόσμο, εκεί όπου όλοι θα ζούσαν με έναν τρόπο διαφορετικό! Πως θα ήταν τα σπίτια; Τα ρούχα; Το σχολείο; Ελάτε να τον φτιάξουμε!
  7η Εβδομάδα: Οι άνθρωποι της γης!
Χρώματα , συνήθειες, χοροί, και μύθοι.. Οι άνθρωποι της γης ,διαφορετικοί σε κάθε τόπο, έχουν τον δικό τους τρόπο να ζούνε… Πώς η Φύση επιρεάζει τη ζωή τους, το χρώμα τους και τα παραμύθια τους… Ινδιάνοι, Κινέζοι και Αυστραλοί Φανταστικοί οι άνθρωποι απ΄ όλη τη γη!
  8η Εβδομάδα: Συναισθήματα...
Τα συναισθήματα πρωταγωνιστούν στον κόσμο των ανθρώπων, στη μουσική και στο τραγούδια, στα χρώματα και στις φιλίες, στις παρέες… Ελάτε να τα ανακαλύψουμε!
  9η Εβδομάδα: Η πόλη πάνω στο δέντρο
Μια πόλη πάνω σ’ ένα δέντρο; Μια πόλη είναι εκεί πάνω σ’ ένα δέντρο και από ψηλά μας μιλάει για όσα βλέπει και ακούει… Ένα παιδί κάνει έναν καινούργιο φίλο και ο κόσμος αλλάζει.. Αλλά στ΄ αλήθεια πως;


 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ 
 
1 camp6
 
 

Οι παρουσιάσεις της Παρασκευής
Κάθε Παρασκευή που τελειώνει η μαγική εβδομάδα, στον υπέροχο κόσμο των Μορφών Έκφρασης, είναι ευκαιρία να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, θα είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παρουσίαση  της εβδομάδας!
Η παρουσιάσεις γίνονται κάθε Παρασκευή στις 2:00 μ.μ.
Τα παιδιά παραμένουν στο camp μετά τις παρουσιάσεις, εφόσον οι γονείς το επιθυμούν έως τις 4:00 μ.μ. ή μπορούν να τα πάρουν μαζί τους μετά την παρουσίαση.

 
Τετάρτη μια διαφορετική μέρα
Κάθε Τετάρτη είναι μια μέρα έκπληξη! Το πρόγραμμα μας αλλάζει, βόλτα στον κήπο, ομαδικά παιχνίδια θησαυρού, ζωγραφική στη φύση, περίπατος στους ανθώνες κι άλλες δράσεις έκπληξη αλλάζουν και γεμίζουν την καθημερινότητα των παιδιών, προσφέροντάς τους νέες εμπειρίες!

 
Εκπαιδευτικό προσωπικό
Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και Εικαστικούς. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον 2 τουλάχιστον συντονιστές που θα φροντίζουν για κάθε ανάγκη των παιδιών κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων.
Ειδικά εκπαιδευμένο άτομο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, πρώτες βοήθειες.


Σε περίπτωση Καύσωνα 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θερμοκρασία μέσα στον κήπο είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που υπάρχει εκτός του κήπου. Τα παιδιά βρίσκονται κυρίως σε σκιερά μέρη, και ειδικότερα σε περίπτωση καύσωνα,  φροντίζουμε να πίνουν συχνά νερό, ενώ οργανώνουμε και παιχνίδια με μπουγέλα ώστε τα παιδιά να παραμένουν πάντα δροσερά!
 
Σε περίπτωση βροχής
Σε περίπτωση βροχής, τα παιδιά θα μεταφερθούν σε δύο σκεπαστούς χώρους.
 
Υλικά - ρούχα - παπούτσια - εξοπλισμός:
Όλα τα υλικά (ψαλίδια, χρώματα, χαρτόνια, πινέλα, πινακίδες κλπ) και ο εξοπλισμός (μουσικά όργανα: ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, τύμπανα, κλπ) που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στο camp, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής. 
Παρακαλούμε τα παιδιά να ντύνονται με απλά και άνετα ρούχα που να μην τα δυσκολεύουν στην κίνηση! Τα κορίτσια εάν φοράνε φούστες ή φουστάνι θα πρέπει να φοράνε σορτσάκι ή κοντό κολάν από μέσα. Επίσης υπάρχει περίπτωση τα παιδιά να λερωθούν στο μάθημα ζωγραφικής ή στα εικαστικά οπότε εάν θέλετε να τους έχετε μια ποδιά ή ένα παλιό μπλουζάκι μακρύ για να φοράνε όταν χρησιμοποιούμε χρώματα. 
Το ιδανικό είναι τα παιδιά να φοράνε στα πόδια τους ελαφριά αθλητικά παπούτσια. Αποφεύγετε τις σαγιονάρες και τα πέδιλα καθώς θα δυσκολέψουν το παιδί και θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στη συμμετοχή του.
 
Τι πρέπει να έχουν τα παιδιά μαζί τους:
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους μια τσαντούλα που θα έχει μέσα:
Παγουρίνο, μια αλλαξιά ρούχα, το δεκατιανό τους και το μεσημεριανό τους στην περίπτωση που το παιδί θα μένει στο camp για φαγητό και εάν δεν θα κάνετε χρήση του menu, μια παλιά μπλούζα για τα εικαστικά, καπέλο ηλίου, αντηλιακό, αντικουνουπικό και προσωπικό αντισηπτικό.
Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους: κινητά ,tablet, ηλεκτρονικά παιχνίδια!
 
1 IMG 20190705 144725
 
Φαγητό:
Τα παιδιά τρώνε στις 10:15 το δεκατιανό τους και στις 13:00 το μεσημεριανό τους εφόσον παραμείνουν.
Τα παιδιά μπορούν να τρώνε το menu που μας ετοιμάζει συνεργαζόμενο catering, το οποίο περιλαμβάνει το δεκατιανό αλλά και το μεσημεριανό γεύμα.
Η τιμή ανέρχεται στα 40€/εβδομάδα.
Εναλλακτικά μπορούν να φέρνουν μαζί τους σε κατάλληλο θερμοστατικό τσαντάκι το δεκατιανό τους και κατά προτίμηση ένα κρύο γεύμα για το μεσημεριανό, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης, τα φαγητά τους φυλάσσονται σε δροσερό μέρος. Τα ταπεράκια τους πρέπει να έχουν το όνομα τους επάνω.
Εάν επιθυμείτε τα παιδιά να τρώνε το menu, αυτό θα πρέπει να έχει δηλωθεί πριν την έναρξη της κάθε νέας εβδομάδας και δεν επιτρέπεται η επιλογή ημερών.
 
Επικοινωνία:
Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε να επικοινωνήστε με το παιδί σας όσο είναι στο camp, θα έχετε τα κινητά τηλέφωνα των συντονιστών, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε.
Τα τηλέφωνα είναι:
6944 659865
 
texnes
 

Ημερομηνίες – ωράριο:


1η εβδομάδα: 19 - 23 Ιουνίου
2η εβδομάδα: 26 - 30 Iουνίου
3η εβδομάδα: 3 - 7 Ιουλίου
4η εβδομάδα: 10 - 14 Ιουλίου
5η εβδομάδα: 17 - 21 Ιουλίου
6η εβδομάδα: 24 - 28 Ιουλίου
7η εβδομάδα: 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου
8η εβδομάδα: 28 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου
9η εβδομάδα: 4 – 8 Σεπτεμβρίου

Καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 π.μ – 4:00 μ.μ.
Φύλαξη 4:00 μ.μ.- 6:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής :

*Για 1 παιδί:
- 1 εβδομάδα: 100€
- 2 εβδομάδες: 95€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί
- 3 εβδομάδες και άνω: 90€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 
*Για 2 αδέλφια:
- 1 εβδομάδα: 95€ για κάθε παιδί
- 2 εβδομάδες και άνω: 85€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί


*Για 3 αδέλφια:

- 1 εβδομάδα: 90€ για κάθε παιδί
- 2 εβδομάδες και άνω: 80€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 
*Για group (10 άτομα και άνω):
- 1 εβδομάδα: 90€ για κάθε παιδί
- 2 εβδομάδες και άνω: 85€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδίΦύλαξη 4:00 – 6:00 μ.μ.
Για τους γονείς που αργούν να σχολάσουν από τη δουλειά τους, υπάρχει ως έξτρα παροχή η δυνατότητα φύλαξης Τα παιδιά παραμένουν στο χώρο υπό την επίβλεψή μας. Κόστος: 30€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί


Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό  (menu)

Υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα καθημερινής σίτισης. Συνεργαζόμενο catering θα φέρνει  καθημερινά φρέσκο φαγητό για τα παιδιά, που περιλαμβάνει δεκατιανό και μεσημεριανό. Κόστος: 40€ ανά εβδομάδα για κάθε παιδί

 

Νέες δράσεις:                                                    *Μaster class θεάτρου για εφήβους 12-16 ετών (3 εβδομάδες) - 19/06 έως 7/07

                                       *Μaster class μουσικής για εφήβους 11-16 ετών (3 εβδομάδες) - 10/07 έως 28/07
                             *Εργαστήριο Κινηματογράφου για εφήβους 10-15 ετών (2 εβδομάδες) - 19/07 έως 30/06

Για λεπτομέρειες πατήστε στη δράση που σας ενδιαφέρει

                                                                                               Τηλέφωνο για πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002


 

Εγγραφές:

Τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002

e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 1- 9 εβδομάδες κατ’ επιλογή

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού:

  • Να γίνετε έκτακτο μέλος του συλλόγου (συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση)
  • Να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
  • Να κατατεθεί το ποσό για τη συμμετοχή του παιδιού.
  • Να έχετε βεβαίωση παιδιάτρου που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα και να μας ενημερώνει για την ύπαρξη ή μη οποιασδήποτε αλλεργίας. 
  • Να έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με την πολιτική και τους όρους συμμετοχής

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

 srcampregi23

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών και η εγγραφή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή τουλάχιστον μία (1) μέρα πριν την έναρξη της κάθε εβδομάδας.

Λογαριασμός Τραπέζης:

Alphabank

Δικαιούχος: ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

IBANGR21 0140 56605660 0200 2000 021

BIC: GRBAGRAA

Στην αιτιολογία γράφετε: ΔΩΡΕΑ και το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (Επίθετο & Όνομα)

Τα έξοδα μεταφοράς από τράπεζα σε τράπεζα επιβαρύνουν εσάς

(μη ξεχάσετε να τα προσθέσετε στο ποσό)

 

Για όσους δε θέλουν να πληρώσουν μέσω τραπέζης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού.

Τηλέφωνα για ραντεβού: 210 3464903, 210 3464002

 21girlsmp

 
 
 

Η ζωή μας καλεί να τη γνωρίσουμε

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.