e-banner

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ CAMP ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ SUMMER CAMP ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 2018

 

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΗΠΟΣ ΟΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ! Βοτανικός κήπος Χαϊδάρι

Μας το ζητήσατε και το κάναμε!! 
Συνέχεια του 
SummerCamp από

 

27 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου 2018

 

received 10216412289850405

 

 

"Ο Μαγικός κόσμος της φαντασίας των παιδιών ένας πολύτιμος θησαυρός για το μέλλον!"

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του φετινού θερινού καλλιτεχνικού σχολείου ζωής του ξεχωριστού summer camp για παιδιά από 5-14 ετών, όπου πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και Ιούλιο, ανακοινώνουμε τη συνέχεια του από τις 27 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018!!

 

Σ' ένα πανέμορφο παραμυθένιο κήπο, η εκπαιδευτική καλλιτεχνική ομάδα των "Μορφών Έκφρασης" προσκαλεί τα παιδιά σ' έναν υπέροχο μελλοντικό κόσμο! Το δικό τους κόσμο, όπου η φαντασία θα αναδειχθεί ως ο πιο πολύτιμος θησαυρός της ανθρώπινης σκέψης!!!

 

Ακόμη 2 εβδομάδες γεμάτες δημιουργία, παιχνίδι, χαρά, εκτόνωση, φίλους, Τέχνη και Φύση!!!

 

Ενότητες:

Θέατρο: Συναισθήματα, παραμύθια, μικροί ρόλοι, θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση, αυτοσχεδιασμός, μικρά ποιήματα, γλωσσοδέτες

 Χορός: Δημιουργική Κίνηση, Παραδοσιακός χορός, Capoeira, Κίνηση και Φαντασία, Κίνηση & Επικοινωνία

 Μουσική: Μουσικά παιχνίδια, μικρή ορχήστρα Orff, τραγούδι, εργαστήρι κρουστών, Μουσική & Φαντασία, Κατασκευές μουσικών οργάνων

Εικαστικά: Εργαστήριο Ζωγραφικής, Γλυπτική, Μικροί ντετέκτιβ και αποτυπώματα, Εικαστικό εργαστήριο επικοινωνίας, Μάσκες, σκηνικά αντικείμενα

 Εργαστήρι Επικοινωνίας: Παιχνίδια επικοινωνίας, τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, παραδοσιακά παιχνίδια. 

 

Ομάδες

Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, η κάθε ομάδα έχει το μέγιστο 15 παιδιά (για τις ηλικίες 5-9 ετών) και ως 20 παιδιά (για τις ηλικίες 10+).

Η κάθε ομάδα έχει 2 συνοδούς - εμψυχωτές - καλλιτέχνες

 

Οι Εμψυχωτές

Η ομάδα μας αποτελείται από καλλιτέχνες (ηθοποιούς, μουσικούς, μουσικοπαιδαγωγούς, εικαστικούς) ειδικευμένους στην καλλιτεχνική εκπαίδευση παιδιών. Η καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα με πείρα 15 ετών, έχει ως πρώτιστο σκοπό της να μεταφέρει στα παιδιά χώρο για δημιουργία, γνώση και έμπνευση.

 

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες κοντά στα παιδιά:

 

8

 

Ο Θωμάς Κινδύνης, Ιδρυτής και Καλλιτεχνικός διευθυντής των Μορφών Έκφρασης εμπνέει και εκπαιδεύει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες στον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης των παιδιών και την καθοδήγηση τους στον κόσμο της δημιουργικής φαντασίας. Επιβλέπει και συμμετέχει πάντα με μεγάλη φροντίδα στην κατάρτιση του προγράμματος. 

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες παρακαλείστε να επικοινωνήστε άμεσα!

Τηλ: 210 3464903, 210 3464002

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μετά την εξαιρετική επιτυχία του φετινού θερινού καλλιτεχνικού σχολείου ζωής του ξεχωριστού summer camp για παιδιά από 5-14 ετών, όπου πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και Ιούλιο, ανακοινώνουμε τη συνέχεια του από τις 27 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας ως εργαλεία μας το Θέατρο, τη Μουσική, το Τραγούδι, τη Ζωγραφική, τη Γλυπτική, το Χορό και για χάρτη μας μύθους αλλά και ποιήματα της Ελληνικής και της παγκόσμιας παράδοσης, θα ανακαλύψουμε με τα παιδιά αρετές και αξίες που μπορούμε να «υιοθετήσουμε» στη ζωή μας ως «καλές συνήθειες» που όμως μπορούν να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στην ποιότητα της ζωής μας.

 

ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Τα παιδιά είναι προικισμένα από τη φύση μ’ ένα απίστευτα δυνατό και δημιουργικό εργαλείο – τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!! Συνήθως ο κόσμος των «μεγάλων» δυσανασχετεί με αυτήν την ιδιαίτερη ικανότητα των παιδιών. Στην πραγματικότητα όμως η Φαντασία αποτελεί το πιο δημιουργικό εργαλείο του ανθρώπου και που εάν καλλιεργηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης!

Εξερευνούμε το Μαγικό κόσμο της Φαντασίας στο μαγικό μας δάσος μέσα από τις τέχνες και φυσικά διασκεδάζουμε με τους νέους μας φίλους!

 

Η βασική μας φιλοσοφία

Η επαφή των παιδιών με τις Τέχνες & τη Φύση είναι ένα απαραίτητο στάδιο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Είτε το παιδί ακολουθήσει μια καλλιτεχνική σταδιοδρομία είτε όχι, οι τέχνες έχουν να του προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για να αναπτύξει την προσωπική του έκφραση, την ικανότητα και την ανάγκη του για επικοινωνία με άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά και το φυσικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό στις μέρες μας να επιμένουμε ώστε τα παιδιά να έχουν πραγματική επαφή με τον άνθρωπο και τη φύση, καθώς ζούνε όλο και περισσότερο σε εικονικό περιβάλλον που πολύ συχνά διασπά την προσοχή τους αλλά και την αίσθηση τους για το χώρο. Πιστεύουμε στην απλότητα, στην έκφραση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τις Τέχνες, αλλά και την αστείρευτη δύναμη της φύσης που μας προσφέρει απλόχερα καλαισθησία, ηρεμία και ευχαρίστηση!

 

kipos2kipos

 

Η επιλογή του χώρου

Το 5ο καλοκαιρινό καλλιτεχνικό μας camp, γίνεται για μια ακόμα χρονιά στον υπέροχο Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι. Ο χώρος αυτός επιλέχτηκε για την απίστευτη αισθητική του φυσικού του περιβάλλοντος και φυσικά για τον άπλετο χώρο που δίνει στα παιδιά για παιχνίδι και κίνηση.

Πάντα φροντίζουμε, οι χώροι που φιλοξενούνται οι δράσεις μας να έχουν υψηλή αισθητική, καθώς πιστεύουμε ότι από μόνη της είναι ένας παράγοντας που βοηθάει πολύ θετικά τα παιδιά.

  

Τρόπος λειτουργίας του καλλιτεχνικού camp

Πού φέρνουμε τα παιδιά; Τόπος συνάντησης

Κάθε πρωί  συναντιόμαστε στο καφέ του κήπου, το οποίο βρίσκεται δεξιά, μόλις μπείτε στην είσοδο.  Μόλις παραλάβουμε το παιδί, καταχωρείτε η παρουσία του και πηγαίνει στην ομαδούλα του.

Τι ώρα έρχονται τα παιδιά; 

Η προσέλευση των παιδιών γίνεται από τις 8:00 π.μ. και ολοκληρώνεται το αργότερο στις 8:55 π.μ. Στο διάστημα αυτό τα παιδιά χωρίζονται στις ομάδες τους. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνεται στη 1:00 μ.μ.

Πότε μπορούν να φύγουν τα παιδιά;

Μετά τη 1:00 μ.μ. όσοι γονείς το επιθυμούν μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, ανά 1 ώρα. Δηλαδή στη 1:00 μ.μ., στις 2:00 μ.μ., στις 3:00 μ.μ. και τέλος στις 4:00 μ.μ. Όσα παιδιά παραμένουν μετά τη 1:00 μ.μ. θα φάνε το μεσημεριανό τους και στη συνέχεια ακολουθούν το πρόγραμμα της φύλαξης (ελεύθερο παιχνίδι, οργανωμένα παιχνίδια από τους εμψυχωτές, ανάγνωση βιβλίων και παραμυθιών, ελεύθερη ζωγραφική κ.α.)

Πόσα παιδιά είναι σε κάθε ομάδα;

Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, φροντίζουμε, ειδικά στις μικρές ηλικίες να έχουμε μέχρι 15 παιδιά σε κάθε ομάδα, στην οποία υπάρχουν 2 υπεύθυνοι. Για τα παιδιά 10-14 ετών, ο αριθμός μπορεί να είναι 20-25 παιδιά. 

Γιατί υπάρχουν 2 υπεύθυνοι σε κάθε ομάδα;

Επειδή οι περισσότερες δράσεις μας γίνονται στη φύση, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχει συνεχή επίβλεψη των παιδιών.  Είναι κατανοητό ότι είναι πολύ διαφορετικό να βρίσκονται τα παιδιά σ’ έναν περιορισμένο περιφραγμένο χώρο (όπως μια αυλή, ή σε μια τάξη) από το να βρίσκονται έξω στη φύση. Φυσικά τα παιδιά δεν απομακρύνονται ποτέ από την ομάδα τους μόνα τους και όταν θέλουν να πάνε τουαλέτα συνοδεύονται πάντα από τον έναν υπεύθυνο της ομάδας. 

 

received 10216412280610174

 

Ενδεικτικό καθημερινό πρόγραμμα

 

9:00 – 9:30 Παιχνίδια Καλημέρας! (Παιχνίδια ενδυνάμωσης της ομάδας, γνωριμία και επαφή)

 

9:30 – 10:15 Θεατρικά παιχνίδια 

 

10:15 – 10:30 Δεκατιανό

 

10:30 – 11:30 Μουσικά παιχνίδια – Τραγούδι και ορχήστρα

 

11:30 – 12:00  Χορός και Κίνηση

 

12:00 – 13:00 Εικαστικά – κατασκευές

 

13:00  Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος

 

13:00 – 14:00 Μεσημεριανό γεύμα

 

14:00 -16:00 Φύλαξη: Ελεύθερη έκφραση με ζωγραφική, ομαδικά παιχνίδια, συζητήσεις για την ημέρα που πέρασε, εικονογράφηση

 

Γενικότερα οι δράσεις μας περιλαμβάνουν τα εξής:

Εργαστήριο χορού: Εκφραστική κίνηση, Capoeira, παραδοσιακοί χοροί

 

Θέατρο: ποιήματα, παραμύθια, ήρωες, δημιουργία παράστασης

 

Εργαστήριο Μουσικής: Τραγούδι έντεχνο και παραδοσιακό, ορχήστρα Orff, Μουσικά παιχνίδια, κατασκευή μουσικών οργάνων, εργαστήριο κρουστών.

 

Εικαστικά: Ζωγραφική, Γλυπτική, αρχιτεκτονικές κατασκευές, εικαστικά παιχνίδια, τέχνη και φύση, τέχνη και ανακυκλώσιμα υλικά

Εργαστήριο επικοινωνίας  & αξιών: Ασκήσεις επικοινωνίας, ασκήσεις φαντασίας, ασκήσεις συγγραφής, παιχνίδια στη φύση

 

Οι παραστάσεις της Παρασκευής

 

Κάθε Παρασκευή που τελειώνει η μαγική εβδομάδα των μικρών μας φίλων μέσα στον υπέροχο κόσμο των Μορφών Έκφρασης, είναι ευκαιρία να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, θα είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παράσταση της εβδομάδας!

Η παράσταση θα γίνεται κάθε Παρασκευή στις 2:00 μ.μ.

 

Οι περίπατοι της Τετάρτης 

Κάθε Τετάρτη θα εφοδιαστούμε με χαρτί, μολύβι, πινακίδα και η περιπέτεια ξεκινάει! Η βόλτα μας στον κήπο θα μας αποκαλύψει μια άλλη διάσταση του χώρου, θα εξερευνήσουμε τον ανθώνα, θα φυτέψουμε λουλούδια, θα εξερευνήσουμε τα ζώα του δάσους και θα γεμίσουμε με εικόνες της φύσης τα σχέδια μας!

 

Εκπαιδευτικό προσωπικό

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και Εικαστικούς. Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες, ενώ θα υπάρχουν επιπλέον 2 τουλάχιστον συντονιστές που θα φροντίζουν για κάθε ανάγκη των παιδιών κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων. 

 

Σε περίπτωση Καύσωνα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θερμοκρασία μέσα στον κήπο είναι πολύ μικρότερη από αυτήν που υπάρχει εκτός του κήπου. Τα παιδιά βρίσκονται κυρίως σε σκιερά μέρη, και ειδικότερα σε περίπτωση καύσωνα, (όπως έγινε πέρυσι) φροντίζουμε να πίνουν συχνά νερό, ενώ οργανώνουμε και παιχνίδια με μπουγέλα ώστε τα παιδιά να παραμένουν πάντα δροσερά!

Τη διαμόρφωση του προγράμματος έχει αναλάβει η Θεατροπαιδαγωγός, Άννα Τζίμα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Θωμά Κινδύνη.

 

camp1

 

Εγγραφές:

Το 5ο καλοκαιρινό καλλιτεχνικό camp συνεχίζεται και για τις εξής περιόδους*:

Το κάθε παιδί μπορεί να παρακολουθήσει κατ’ επιλογή 1 ή 2 εβδομάδες.

  • 1η εβδομάδα 27 – 31 Αυγούστου 2018
  • 2η εβδομάδα 03 - 07 Σεπτεμβρίου 2018

 

Οι εγγραφές ξεκινάνε από σήμερα 11 Ιουλίου 2018

 

Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή του παιδιού:

  • Να γίνετε έκτακτο μέλος του συλλόγου (συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση)
  • Να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.
  • Να κατατεθεί εξολοκλήρου το ποσό για τη συμμετοχή του παιδιού.
  • Να έχετε βεβαίωση παιδιάτρου που να πιστοποιεί ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει το εν λόγω πρόγραμμα ή δική σας δήλωση του νόμου 105 πιστοποιημένη από το ΚΕΠ στην οποία θα δηλώνετε ότι το παιδί δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας ή κάποια συγκεκριμένη αλλεργία η οποία δεν θα του επέτρεπε να συμμετέχει σε αυτή τη δραστηριότητα.

 

Κόστος:

 

Το κόστος συμμετοχής για 1 εβδομάδα είναι:

 

Για 1 εβδομάδα: 90€

 

Για πάνω από 1 εβδομάδα: 80€ την εβδομάδα

 

Για αδέρφια:

(2 αδερφάκια)

Για 1 εβδομάδα: 80€ το κάθε παιδί

 

Για πάνω από 1 εβδομάδα: 75€ την εβδομάδα το κάθε παιδί

  

(3 αδερφάκια και πάνω)

70€ την εβδομάδα το κάθε παιδί

 

Για ομάδες 10 παιδιών και πάνω:

70€ το κάθε παιδί για κάθε εβδομάδα

 

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας:

Εγγραφή έκτακτου μέλους:

Οι «Μορφές Έκφρασης» είναι ένας καλλιτεχνικός και πολιτιστικός σύλλογος, για το λόγο αυτό για να μπορεί να παρακολουθήσει το παιδί σας το camp θα πρέπει να γίνεται μέλος του συλλόγου, είναι μια πολύ απλή διαδικασία: Συμπληρώνετε απλά τη σχετική αίτηση και γίνεστε έκτακτο μέλος του συλλόγου για όσο χρόνο το παιδί θα είναι στο camp. 

 

Εγγραφή τακτικού μέλους- φίλος των Μορφών Έκφρασης:

Υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να γίνουν τακτικά μέλη του συλλόγου. Η ετήσια συνδρομή είναι 30€ και σας παρέχει σημαντικές εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε όλες τις δράσεις μας. Περισσότερες πληροφορίες στο συνοδευτικό έντυπο.

 

ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ως μέλη του συλλόγου τα χρήματα που δίνετε για τη συμμετοχή του παιδιού λαμβάνονται ως Δωρεά προς τον Σύλλογο για την οποία λαμβάνεται και την αντίστοιχη απόδειξη ΔΩΡΕΑΣ. Εάν κάποιος επιθυμεί να έχει κάποιου άλλου είδους παραστατικού επιβαρύνεται με 24% ΦΠΑ.

Χρήματα δεν επιστρέφονται από τη στιγμή που έχετε δηλώσει και πληρώσει τη συμμετοχή σας, καθώς έχει κρατηθεί η θέση του παιδιού στην ομάδα του και έχει γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός τόσο όσον αφορά τον αριθμό του προσωπικού αλλά και των υλικών. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το ποσό σε άλλες δράσεις του συλλόγου.

 

IMG 20180606 104652 616

 

Φαγητό:

Τα παιδιά τρώνε στις 10:00 το δεκατιανό τους και στις 13:15 το μεσημεριανό τους εφόσον παραμείνουν.

Το φαγητό τους το βάζετε εσείς στο τσαντάκι τους (σε φαγητοδοχείο -θρεμός «Θερμοπώλ» αποκλειστικά) μαζί με το παγουρίνο τους.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα τα παιδιά να τρώνε το menu που ετοιμάζει καθημερινά το αναψυκτήριο του κήπου, το οποίο περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση φρέσκο φαγητό.

Η τιμή είναι 8€ την ημέρα (40€ την εβδομάδα) και περιλαμβάνει το δεκατιανό και το μεσημεριανό των παιδιών. Το πλήρες menu είναι υπό διαμόρφωση και θα αποσταλεί στους ενδιαφερόμενους το συντομότερο δυνατόν. 

Εάν επιθυμείτε τα παιδιά να τρώνε το menu, αυτό θα πρέπει να έχει δηλωθεί εκ των πρότερων, ώστε να μπορούν να υπολογιστούν οι μερίδες της εβδομάδας.


Υλικά - ρούχα - παπούτσια - εξοπλισμός:

Όλα τα υλικά (ψαλίδια, χρώματα, χαρτόνια, πινέλα, πινακίδες κλπ.) και ο εξοπλισμός (μουσικά όργανα: ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα, τύμπανα, κλπ.) που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στο camp, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής. 

Παρακαλούμε τα παιδιά να ντύνονται με απλά και άνετα ρούχα που να μην τα δυσκολεύουν στην κίνηση! Τα κορίτσια εάν φοράνε φούστες ή φουστάνι θα πρέπει να φοράνε σορτσάκι ή κοντό κολάν από μέσα. Επίσης υπάρχει περίπτωση τα παιδιά να λερωθούν στο μάθημα ζωγραφικής ή στα εικαστικά οπότε εάν θέλετε να τους έχετε μια ποδιά ή ένα παλιό μπλουζάκι μακρύ για να φοράνε όταν χρησιμοποιούμε χρώματα. 

Το ιδανικό είναι τα παιδιά να φοράνε στα πόδια τους ελαφριά αθλητικά παπούτσια. Αποφεύγετε τις σαγιονάρες και τα πέδιλα καθώς θα δυσκολέψουν το παιδί και θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στη συμμετοχή του.

 

Τι πρέπει να έχουν τα παιδιά μαζί τους:

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους μια τσαντούλα που θα έχει μέσα:

Παγουρίνο, μια αλλαξιά ρούχα, το δεκατιανό τους και το μεσημεριανό τους στην περίπτωση που το παιδί θα μένει στο camp για φαγητό και εάν δεν θα κάνετε χρήση του menu, μια παλιά μπλούζα για τα εικαστικά, καπέλο ηλίου, αντικουνουπικό.

 

Επικοινωνία:

Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε να επικοινωνήστε με το παιδί σας όσο είναι στο camp, θα έχετε το κινητό τηλέφωνο του συντονιστή, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε. Τα παιδιά δεν φέρνουν κινητά μαζί τους, ούτε ηλεκτρονικά παιχνίδια! 

 

Είμαστε στη διάθεση σας…

Νιώστε ελεύθερα να επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3464903, 210 3464002. Διεύθυνση: Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
">

 

«Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στα παιδιά να καταλάβουν τον κόσμο, να τον αισθανθούνε και να αναπτύξουν όραμα και ιδανικά  για μια καλύτερη ζωή, όπου η ειρήνη και ο πολιτισμός, η επικοινωνία και ομορφιά θα μπορούν να διέπουν τις σχέσεις των ανθρώπων. Τα παιδιά για να μπορούνε να ονειρεύονται και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, χρειάζονται γνώση και εφόδια για τη ζωή του μέλλοντος, την δική τους ζωή!» 

 


Η ζωή μας καλεί να τη γνωρίσουμε

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.