Αρχείο παραστάσεων

2016 Το απίστευτο ταξίδι του κ. Πικ

Μια παράσταση - ένα εργαστήρι συναισθημάτων όπου τα παιδιά μέσα από την περιπέτεια του κυρίου Πικ θα γνωρίσουν αλλά και θα παίξουν με τα συναισθήματα.
Το παιχνίδι και η συμμετοχή των παιδιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης.pikposter

 

Το έργο...
Ο κύριος Πικ, ήταν ένας διάσημος εξερευνητής των άστρων που κάθε μέρα παρατηρούσε με το τηλεσκόπιο το σύμπαν! Ένα  βράδυ όμως ανακαλύπτει πως τα αστέρια χάνουν σιγά – σιγά την λάμψη τους! Πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν στο κεφάλι του  τρανού επιστήμονα...γιατί να συμβαίνει άραγε αυτό; Και τι θα μπορούσε αυτό, να σημαίνει για το μέλλον του κόσμου; Ο κύριος  Πικ έπρεπε κάτι να κάνει! Ήταν λοιπόν αλήθεια ο κύριος Πικ θα ξεκινούσε ένα μεγάλο ταξίδι στο σύμπαν... Ένα ταξίδι  απίστευτο, αφού σε κάθε πλανήτη τον περίμενε μια έκπληξη... στον κάθε πλανήτη θα συναντούσε  Ένα Συναίσθημα!

  

Συμμετοχή των παιδιών:
 Ο κύριος Πικ δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει χωρίς τα παιδιά, τα οποία θα εκπαιδεύσει για να γίνουν το πλήρωμα του σε αυτό το απίστευτο ταξίδι!

Στόχοι - μηνύματα:
Ο κύριος Πικ θα εκπαιδεύσει τα παιδιά να αναγνωρίσουν με ευκολία τα συναισθήματα και να παίξουν με αυτά, φτιάχνοντάς τους ένα χάρτη συναισθημάτων που θα τους οδηγήσει στον πλανήτη της χαράς! 

Ο προσωπικός μας στόχος:
Μέσα από το παραμύθι θα μιλήσουμε και για τον προσωπικό στόχο του κάθε ανθρώπου και πως ο δρόμος προς αυτόν θα μας οδηγήσει στη χαρά!

Στο τέλος της παράστασης θα ζωγραφίσουμε με τα παιδιά τον δικό τους χάρτη συναισθημάτων, έτσι ώστε να μην ξεχάσουμε ποτέ το απίστευτο ταξίδι που κάναμε μαζί του!
Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.