"Το όνειρο ενός γελοίου" του Φ. Ντοστογιέφσκι

Παράσταση - παιχνίδι! Ο Δράκος των Χρωμάτων

Παράσταση - παιχνίδι! Ο Δράκος των Χρωμάτων

Ελάτε να γεμίσουμε χρώματα και χαρά στην διδραστική παράσταση - παιχνίδι "Ο Δράκος των χρωμάτων"!
 
Υπόθεση:
Μια φορά κι έναν καιρό σ' ένα πολύχρωμο δάσος ένας λιχουδιάρης δράκος τριγυρνούσε και τραγουδούσε, όμως κάποια στιγμή πείνασε και βλέποντας όλα αυτά τα όμορφα χρώματα αποφάσισε να τα φάει! Κι αφού έφαγε καλά καλά πήγε στην σπηλιά του να κοιμηθεί! Τι θα συμβεί όμως τώρα στο δάσος μας που έμεινε χωρίς χρώματα; Ποιός μπορεί να μας πει τι συνέβη και στα ζώα του δάσους που έτσι ξαφνικά είδαν το σπιτικό τους να αλλάζει και να γίνεται άχρωμο; Ευτυχώς για όλους τα παιδιά θα κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν τα χρώματα πίσω. Θα τα καταφέρουν όμως;
 
Η παράσταση:
Μια πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη παράσταση, που θα παρασύρει στα παιδιά σε μια κινητική περιπέτεια, ο χορός και η μουσική πρωταγωνιστούν σε αυτό το ιδιαίτερο παραμύθι , που μιλάει για τα χρώματα αλλά και κατ' επέκταση την ομορφιά της διαφορετικότητας! Η βασική της δομή βασίζεται στο παιχνίδι και στην διάδραση των παιδιών κατά την διάρκεια του έργου.
 
Μουσική και τραγούδι:
Η παράσταση γίνεται με συνοδεία κιθάρας, φλογέρας και κρουστών. Τα παιδιά θα μάθουν το μαγικό τραγούδι που θα τα βοηθήσει να ολοκληρώσουν την αποστολή τους! 
 
Συμμετοχή των παιδιών:
Στην παράσταση αυτή τα παιδιά έχουν αρκετά ενεργητικό ρόλο αφού γίνονται τα ίδια ήρωες του έργου, με συναισθήματα, λόγια, και περιπέτειες!
 
Στόχοι- μηνύματα:
Μαθαίνουμε λοιπόν τα χρώματα αλλά και ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε ότι είναι όμορφο αλλά και απαραίτητο η ζωή να αποτελεί ένα πολύχρωμο παζλ από διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικούς ανθρώπους ως προς το χρώμα, το ύψος, το βάρος αλλά και τη σκέψη! Ζήτω το χρώμα λοιπόν!
 
Μια ευχάριστη έκπληξη:
Στο τέλος της παράστασης μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τα παιδιά, αφού ο δράκος μας, θα χορέψει μαζί τους στην γιορτή που θα οργανώσουν!
 
 
Συντελεστές
Ιδέα, κείμενο, στίχοι και παιχνίδι: Άννα Σεβστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα- Αντώνης Βαρθαλίτης
Παίζουν: Άννα Σεβαστή τζίμα - Αντώνης Βαρθαλίτης
 
Πότε: Σάββατο 14, 21, 28 Γενάρη και Σάββατο 4 Φεβρουρίου 2017 στις 6:00 μ.μ.
Που: Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα)
Εισιτήρια: 7€, 6€ (οικογενιακό 3-5 άτομα), 5€ (Ομαδικό 6+ άτομα, ΟΑΕΔ, για τα μέλη μας)
 
Τηλ: 210 3464903, 210 3464002
 

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.