e-banner

Μορφές Έκφρασης


2014

Τον Μάρτιο ανεβάζουν την παράσταση για παιδιά «Η μαγική Σοφίτα», ένα έργο με έντονα μουσικά στοιχεία και έντονη επικοινωνία με τα παιδιά, με στόχο να μεταφέρουν στους αυριανούς ενήλικες αρχές και βασικά εφόδια για τη ζωή.

Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνουν την λειτουργία του καλλιτεχνικού σχολείου «Αρμονική Ανάπτυξη παιδιών και εφήβων» για παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών. Το πρόγραμμα έχει στόχο να καλλιεργήσει στα παιδιά βασικούς παράγοντες για την πνευματική τους ανάπτυξη, όπως: επικοινωνία, βασικές αρχές λογικής, πρακτικές προσέγγισης της μελέτης και της γνώσης, κατανόηση των συναισθημάτων και του περιβάλλοντος κ.α.

Η προσέγγιση των θεμάτων γίνεται κατά κύριο λόγο μέσα από τις τέχνες της μουσικής, του θεάτρου και της κίνησης. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στα παιδιά με την υποστήριξη των μελών της κοινότητας της «Αρμονικής Ανάπτυξης παιδιών και εφήβων».

Επίσης δημιουργείται ο «Αρμονικός κύκλος» που απευθύνεται σε όσους νιώθουν την ανάγκη να αναπτύξουν και να κατανοήσουν ευρύτερα την ύπαρξη τους. Δημιουργούνται 2 νέες ομάδες η μια απευθύνεται στον καθένα που νιώθει αυτήν την ανάγκη και η άλλη σε νέους καλλιτέχνες. Παράλληλα ξεκινάει η ερασιτεχνική ομάδα, και ένας κύκλος εργαστηρίων για παιδαγωγούς.


 6243,    27  Νοε  2014 ,   Οδοιπορικό...

Η ζωή μας καλεί να τη γνωρίσουμε

Επικοινωνία

Αλκμήνης 13, Αθήνα, 118 54 (Κ. Πετράλωνα)
Τηλέφωνο: 210-3464903, 210-3464002
Email: info@morfesekfrasis.gr

Για να μαθαίνετε τα νέα μας!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε νέα για τις νέες παραστάσεις και τις προσφορές μας.